Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Mediceuticals zomer set

Stel nu je zomer set samen van Mediceuticals!!

lees meer

Is jou haar al SUMMER PROOF?

Is jou haar al summer proof? Wij vertellen in 3 stappen hoe jij je haar summer proof krijgt!


lees meer

Masters of Olaplex

Sinds kort mogen wij ons Masters of Olaplex noemen. Daarvoor zijn wij natuurlijk op cursus voor geweest.

lees meer

Top 3 haarkleur trends

Ieder seizoen komen er weer nieuwe haarkleur trends en wij zoeken natuurlijk uit welke dat zijn!!

lees meer

Threading

Threading wordt bij ons in de salon gebruikt voor het epileren van de wenkbrauwen en het verwijderen van overig gezichtshaar.

lees meer

Het ideale zomer product!

Iedereen beschermd zijn huid goed tegen UV- bestraling. Maar helaas vergeten veel mensen het haar terwijl dat eigenlijk net zo belangrijk is!!

lees meer

Heren kapsels

Ben jij benieuwd of de herenkapsels dit seizoen zijn veranderd? Lees dan snel veder!

lees meer

Haarkleur trends 2016

Ieder seizoen zijn er weer nieuwe kleuren en haarstylen te ontdekken. Hieronder vernoemen we een paar nieuwe haarkleuren, waar wij bij Vollebergh kappers deze aankomende periode ook zeker mee gaan werken!!

lees meer

Olaplex herstelbehandeling

Dagelijks beschadigen veel vrouwen hun haar met het kleuren, föhnen,stylen, en de zon.

lees meer

Mediceuticals

Mediceuticals levert unieke verzorigingsproducten die haar en hoofdhuid in optimale conditie brengen en houden.

lees meer

Haar extensions

Onze collega Alexandra is gespecialseerd in het zetten van haar extensions. In dit blog legt ze uit wat voor haar de nieuwe trend van 2016 is!

lees meer

Olaplex

Olaplex heeft de kapperswereld goed op zijn kop gezet. Door de goede technologie heeft Olaplex een hulpmiddel ontwikkelt dat je haar niet beschadigt tijdens het kleuren. Olaplex is uitgevonden Dr. Eric Pressly (doctoraatsdiploma in materiaalkunde) en Dr. Craig Hawker (doctoraatsdiploma in chemie).

lees meer

Diva Styling Tools

Diva Radiant Shine de nieuwste styling tool!! Een warmte borstel met Macadamia oil, Argan oil en keratine. Gemakkelijk en snel volumineus, pluis vrij en glanzend haar!!!

lees meer

Threading

Threading is een techniek met touw om je wenkbrauwen te epileren of ongewenste gezichtshaartjes te verwijderen.

lees meer

Vollebergh Kappers app

Met trots kunnen wij vertellen dat wij een Vollebergh kappers app hebben!! Je kan gemakkelijk en snel een online afspraak maken via de Vollebergh Kappers app.

lees meer

Macadamia

Macadamia Natural Oil is een bekend merk van professionele haircare producten, gespecialiseerd in het aanpakken en verzorgen van beschadigd haar dankzij haar 100 procent natuurlijke samenstelling van macadamianoten en argan olie.

lees meer

Color Wow root cover up

Color Wow is een must-have voor iedereen met gekleurd haar. Color wow root cover up is een uniek product speciaal ontwikkeld om je uitgroei tijdelijk te verbergen. Color Wow root cover up

lees meer

Olaplex nr 3

Olaplex nr 3 is nu bij ons verkrijgbaar! Olaplex nr 3 is een geweldige toevoeging op de Olaplex kleurbehandeling of herstelbehandeling.

lees meer

Wij zoeken de pruik die bij u past

We hebben bij Vollebergh Kappers al ruim 30 jaar ervaring met pruiken en knippen. Dit heeft tot een geheel eigen aanpak geleid, waarbij we met een klein team van specialisten op dit vlak werken. We worden ieder jaar getoetst door het zwaarte keurmerk uit deze branche. We zijn gecertificeerd door SEMH, de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen. Als zorgverlener, erkend door alle verzekeringsmaatschappijen, verzorgen we daarom voor jou ook de facturatie naar de verzekering!

lees meer

Hoofdmassage bij Vollebergh kappers

Wij krijgen heel vaak de vraag, waarom een hoofdmassage bij de kapper? De meeste mensen die bij ons hun haar laten wassen ervaren een hoofdmassage allemaal op hun eigen manier.

lees meer

Tigi

TIGI staat bekend om haar professionele haarverzorging producten, die de modetrends vertalen tot jouw persoonlijke ‘image statement’. Wat ook jouw persoonlijkheid en lifestyle is, met de TIGI haircare producten ben je in staat om jouw eigen unieke kapsel te creëren, te stylen en te onderhouden.

lees meer