Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Vollebergh Kappers app

Het is zo ver, een Vollebergh Kappers app die gelinkt is met ons computersysteem waardoor je online een afspraak kunt maken. De app kan je downloaden in de Apple of  Android store. Online afspraken maken is nieuw voor ons en dus ook een hele uitdaging, gelukkig gaat tegenwoordig alles automatisch en hoeven we ons daar geen zorgen meer over te maken. En ook omdat we een geweldig systeem hebben van Salon Hub die alles automatisch synchroniseert!!
Online afspraken maken


Iedere dag elk tijdstip kan je een Vollebergh Kappers afspraak maken met jouw favoriete stylist(s). De beschikbare tijd wordt keurig aangegeven zodat je zelf kan kiezen wanneer je wilt komen. Wij hebben er voor gekozen om nog niet alle behandelingen online te plaatsen. Alleen de knip en föhn behandelingen kan je online inplannen. Wij hebben hier voor gekozen omdat kleurbehandelingen lastig zijn in te plannen. Wij gaan voor kwaliteit en daar hebben we meer tijd voor nodig!


De app is gemakkelijk te beheren, je klikt op de button maakt een afspraak, kiest de behandeling en eventueel een voorkeur voor een stylist(s), en dan de datum en tijd wanneer je wilt komen. De app slaat jou afspraak op en zet hem bij ons in het systeem je kan de afspraak terug zien op jou app zodat je de afspraak niet kan vergeten.