Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Threading

Deze oude techniek stamt uit de tijd van cleopatra en wordt ook wel oosterse techniek genoemd. Het is een efficiënte en makkelijke manier om van je ongewenste gezichtshaar af te komen. Threading is in Nederland al aardig populair aan het worden. Threading is een techniek waarbij je katoen touw gebruikt om alle kleine dons haartjes te verwijderen, die je met alleen epileren niet weg krijgt. Met resultaat dat je wenkbrauwen er weer geweldig uit zien. Doordat je je wenkbrauwen met touw epileert kan je perfecte mooie strakke lijnen creëren. Maar ook voor andere ongewenste gezichtshaartjes is dit een perfecte techniek!

Waarom met threading epileren?


  • Strakkere vormen in je wenkbrauwen                                          
  • Alle dons haartjes krijg je gemakkelijk weg
  • Beschadigd de huid niet
  • Je brengt de wenkbrauwen perfect in model
  • HygiënischThreading is een techniek die zowel bij de wenkbrauwen maar ook op de rest van het gezicht gebruikt kan worden. Denk hierbij aan de bovenlip voor veel vrouwen is dit ongewenst haar, en het liefst wil je deze haartjes weg hebben. Met een pincet trek je vaak de haartjes kapot en met de Threading techniek trek je het haartje en de wortel eruit. Zelfs de alle kleinste haartjes kan je met Threading verwijderen. Het voordeel hiervan is dat de haartjes langer weg blijven, maar ook op de rest van je gezicht kan je ongewenste haren verwijderen!

Threading kan je nu ook bij ons in de salon laten doen. Jill heeft speciale cursussen gevolgd om deze mooie techniek te mogen uitvoeren. Jill adviseert je graag met het beslissen over de vorm van je wenkbrauwen.

Bel voor een afspraak en vraag naar Jill en Alexandra