Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Macadamia

Macadamia Natural Oil is een bekend merk van professionele haircare producten, gespecialiseerd in het aanpakken en verzorgen van beschadigd haar dankzij haar 100 procent natuurlijke samenstelling van macadamianoten en argan olie.

Optimale voeding en verzorging voor je haar met Macadamia haircare

Is je haar droog, pluizig, levenloos, beschadigd of onhandelbaar? Dan is het belangrijk om het extra goed te verzorgen en te voeden. Vrij nieuw in het uitgebreide collectie haarverzorging- en stylingproducten verkrijgbaar bij Vollebergh Kappers, is de gespecialiseerde verzorgingslijn van Macadamia Natural Oil. Het geheim van de Macadamia Natural Oil-verzorgingslijn zit in de mix van de lichte en extreem voedzame eigenschappen van de macadamianoot en arganolie. Zelfs het meest levenloze haar krijgt van wortel tot top een volledige voedingsboost, waardoor het weer gezond is en glanst.

Macadamia, de 100 procent natuurlijke voedingsboost voor je haar

De macadamianoot is beroemd om haar gezondheidseigenschappen en hoge voedingswaarde. Niet alleen voor de consumptie trouwens; de olie van de macadamianoot staat ook hoog aangeschreven in de beautywereld en staat er aan de basis van glanzend haar en een stralende, gezonde huid.Ook de olie die onttrokken wordt aan de arganzaden staat al generaties lang bekend om haar vele voordelen voor huid, haar en nagels. Arganolie is bijzonder rijk aan vitamine E, Omega 9, Linol- en oliezuur en niet-verzadigde vetten. In Marokko wordt de olie ook wel ‘vloeibaar goud’ genoemd.

Apart zijn deze oliën dus al heel bijzonder maar samengezet versterken ze elkaar nog meer… Beide kostbare oliën samen verzorgen en voeden het haar diepgaand en helpen het te beschermen tegen schadelijke UV-straling. De haarfollikels krijgen een grondige aanpak, waardoor het haar weer z’n natuurlijke veerkracht en glans verkrijgt. Geen wonder dat ze de basis vormen voor het Macadamia Natural Oil haarverzorgingsassortiment.