Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Tigi

TIGI staat bekend om haar professionele haarverzorging producten, die de modetrends vertalen tot jouw persoonlijke ‘image statement’. Wat ook jouw persoonlijkheid en lifestyle is, met de TIGI haircare producten ben je in staat om jouw eigen unieke kapsel te creëren, te stylen en te onderhouden.

TIGI Haircare by hairdressers for hairdressers

Door middel van continue vooruitgang in technieken en ingrediënten, wil TIGI de kunst van het kappersvak levendig houden. De hoogwaardige haircare lijnen dagen kappers uit om hun vaardigheden en technische kennis perfect in evenwicht te brengen met expressie en creativiteit. TIGI organiseert ook diverse workshops voor kappers, zodat ze hun deskundigheid kunnen blijven uitbreiden.

Geschiedenis

Dit professionele haarverzorgingsmerk is al sinds 1978 een gevestigde waarde binnen de professionele kappersbranche. In 1989 verschenen de eerste producten op de Nederlandse markt. Meteen een groot succes, waarna de Classics en Essensuals lijnen worden uitgebreid met verzorging, styling en finishing producten. In 1999 wordt rigoureus een nieuwe weg ingezet met de TIGI Bed Head-lijn, gekenmerkt door een jonge, trendy en vooral tegendraadse uitstraling. Een nieuwe mijlpaal volgt in 2009, wanneer TIGI International, waarvan TIGI Nederland dan al 10 jaar onderdeel uitmaakt, wordt overgenomen door Unilever. Sindsdien volgen de innovaties door middel van nieuwe lijnen en hoogwaardige producten elkaar in snel tempo op.

TIGI verzorgingslijnen

Omdat niemand hetzelfde is, zijn de TIGI productlijnen divers en uitgebreid. Voor iedere haarwens is er een passende haircare lijn.

De Bed Head productlijn is er voor de jonge en onverschrokken generatie, die een nonchalante styling verkiest. Catwalk richt zich tot de stijlvolle vrouw, die er een modebewuste levensstijl op na houdt. Met S-factor geef je jouw haar een echte sterrenstatus: glanzend, zacht en pure glamour. Wanneer je hoge eisen stelt aan je haarverzorging, is Hair Reborn iets voor jou. Tot slot is er nog de Copyright©olour-lijn, waarmee de kapper oneindig veel kleuropties heeft en je jouw kleur lange tijd intens kunt houden.