Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Olaplex

Olaplex heeft de kapperswereld goed op zijn kop gezet. Door de goede technologie heeft Olaplex een hulpmiddel ontwikkeld dat je haar niet beschadigt tijdens het kleuren. Olaplex is uitgevonden Dr. Eric Pressly (doctoraatsdiploma in materiaalkunde) en Dr. Craig Hawker (doctoraatsdiploma in chemie).

Olaplex is een hulpmiddel dat wij toevoegen aan de kleuringen. Dit product herstelt tijdens het kleurproces de zwavelbruggen van het haar. Je haar wordt vaak beschadigd door thermische , mechanische en chemische behandelingen. Olaplex kan ervoor zorgen dat de behandelingen minder schadelijk voor je haar zijn. Ook geeft het je haar enorm veel glans, veerkracht en maakt het je haar sterker. Olaplex bevat geen siliconen, sulfaten, dea, aldehyden en is niet getest op dieren!

Vollebergh kappers kleurt met Olaplex

Wij als kleurspecialisten zijn erg bij om met Olaplex te mogen werken. In de kapsalon kleuren wij altijd al met zo laag mogelijk peroxide om je haar in betere conditie te houden. Olaplex is dan voor ons echt de ideale uitvinding, zo kunnen wij gemakkelijk lichter verven zonder dat je haar heel erg beschadigt. Zoals de afbeelding hier rechts: dit hadden wij eerst nooit aan gedurfd zonder Olaplex, omdat het een aanslag op je haar is.

Wij merken in de kapsalon vaak dat veel dames graag iets lichter willen of een andere kleur in gedachte hebben. Dan gaan wij het haar meerdere tinten oplichten en dat is meestal een aanslag op je haar. Nu is er een mogelijkheid om de kwaliteit van je haar te behouden, en dan merk je ook meteen dat meerdere dames voor een andere kleur kiezen. Olaplex kunnen wij aan meerdere haarkleuringen toevoegen, het meeste gebruiken wij dit product in blond haar. Denk hierbij aan highlights, balayage, lichter verving, ontkleuring en zelfs in een toner gebruiken wij dit product.

Voordelen van Olaplex

  • kan gebruikt worden met extensions
  • geeft glans
  • maakt je haar sterker
  • geeft meer veerkracht aan het haar
  • herstelt je haar
  • verzwaart je haar niet

Wil je graag zorgeloos verven dan is Olaplex iets voor jou! Wil je meer weten over dit product en over de behandeling? Wij adviseren je graag bel of kom langs om een afspraak te maken.