Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Diva Styling Tools

Diva Radiant Shine heated brush

Glanzend en pluis vrij haar op een makkelijke manier wie wil dat nou niet? Wij hebben de oplossing gevonden Diva Radiant Shine heated brush. Wij noemen deze warmte borstel in de salon de ‘Diva’ de perfecte afkorting, omdat hij van iedereen een ‘Diva’ maakt!

De Diva is een warmte borstel waarmee je het haar glad maakt maar toch je volume behoud. De Diva is keramisch en bevat Macadamia oil, argan oil en keratine met het resultaat pluisvrij haar! Je kan het haar gemakkelijk glad stijlen, maar ook meer slag/krul erin maken. De warmte borstel heeft 2 formaten 30mm en 40mm wat te gebruiken is voor alle haarlengtes. Zelfs een pony of lok is gemakkelijk in model te krijgen met de Diva.

Hoe gebruik je de Diva Radiant Shine?

In het begin is het een paar keer oefenen en zoals ze zeggen oefening baart kunst. Zorg ervoor dat je haar altijd droog is voordat je de Diva gaat gebruiken! De Diva warmt op tot 180 graden, gebruik daarom altijd een hitte beschermend product. Wij adviseren graag welk product je het beste kunt gebruiken. Voor prachtig glanzend haar kan je de Diva Radiant Shine gebruiken door de warmte borstel meerdere keren door je haar heen te halen. Je kan ook de lengtes naar binnen krullen voor een mooi effect. Ga je voor meer slag/krul dan kan je de borstel indraaien en een paar seconden vast houden zodat je een prachtige krul of slag creëert. De krul is afhankelijk van de lengte van je haar, de hoeveelheid lagen en de zwaarte van je haar. Door met verstevigende producten te werken blijft de slag/krul beter zitten. Voor meer volume haal je het haar naar voren en draai je het haar vanaf de aanzet om de borstel heen.

Voordelen van de Diva;

-pluisvrij

- heerlijk zacht

-volumineus

-prachtige krullen/slag

-glanzend haar

-beschikt over een UK/EU adapter ( wat ideaal is voor op reis)

Naast de Diva Radiant Shine hebben wij ook een fantastische luxe föhn. Wij zijn zeer te spreken over de Diva Genesis een licht gewicht föhn, waarbij je zelf continu de wattage en de temperatuur kan regelen. Zodat je het haar niet te warm hoeft te föhnen, wat beter is voor de kwaliteit van je haar. Ook in dit product zit Macadamia oil, Argan oil en keratine verwerkt. Wat wij ook geweldig vinden aan deze föhn is dat hij bijna geluidloos is.

De Diva Radiant Shine is nu verkrijgbaar bij ons in de kapsalon! Je mag de Diva natuurlijk ook komen uitproberen.