Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Mediceuticals

Mediceuticals laboratorie's is gevestigd in fort Wort Texas USA. Zij deden jarenlang farmaceutische researh en vonden doeltreffende behandelmethode's voor haar en hoofdhuid problemen. 

Mediceuticals levert unieke verzorgingsproducten die haar en hoofdhuid in optimale conditie brengen en houden. De producten zijn samengesteld uit  natuurlijke niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen. Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid! Dit is het motto achter de producten van Mediceuticals.Mediceuticals labaroties, ontdekten dat door het behandelen van huidaandoeningen je ''look'' en ''feel'' de algehele gezondheid van het haar verbetert. Dit was het ontstaan van Mediceuticals.

Mediceuticals is geschikt voor elk haartype en hoofdhuid, en bestaat uit verschillende verzorgingslijnen voor zowel dames als heren. Alleen gaat Mediceuticals een stap veder dan alleen het haar, maar is ook gericht op de hoofdhuid om zo het plaatje compleet te maken.Meer dan 90% van alle mensen krijgt ooit te maken met hoofdhuidproblemen; roos, psoriasis,eczeem,haaruitval of een droge hoofdhuid. De scalptherapies is een speciale lijn die deze problemen aanpakt met groot succes! Naast scalp therapie's is er ook;

- Advanced hair restovation voor dames

- Advanced hair restovation voor heren

-Healty hair solutions

-Stylings producten


Wij zijn blij onze klanten kennis te kunnen laten maken met Mediceuticals. Voor vragen of advies kun je vrijblijvend een afspraak maken!!