Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Haarkleur trends 2016

Balayage

Balayage was de trend van 2015 maar ook dit jaar is de Balayage erg populair. En vooral in de combinatie met Bronde, doordat de bronde haarkleur een zachte warme tint is krijg je een subtiele overloop. Maar ook de matte en coole tinten blijven een favoriet!


  


Babylights

Je haar blijft voor een groot gedeelte de zelfde kleur en daarin worden subtiele hightlights aangebracht van donker naar licht. Hierdoor ontstaat een natuurlijk effect. Zoals je ook krijgt door het oplichten van de zon.

  


Platinium blond

Platiunium blonde haarkleur is weer terug! Met een zilvere granny accent, maar ook veel pastel haarkleur tinten mogen dit jaar denk hierbij aan roze, blauw of paars.

  Hidden colours

De verborgen kleuren of wel hidden colours deze trend zie je nog niet heel veel voorbij komen. Maar steeds meer dames kiezen voor de hidden colours omdat je zelf kan kiezen wanneer je voor een extreme look gaat. Hierbij kleur je alleen het onderste gedeelde van je haar. Dit zorgt voor een verassend effect. De variaties hierin zijn eindeloos.

Tip: De mermaid colours zijn ook erg hip en kan je goed combineren met de hidden colours!

  


Zacht koper (ronze)

Het is geen bronde maar ronze, deze kleurtrend is speciaal voor roodharige dames en brunettes bedoelt. Een zacht kopere haarkleur met een mooie warme gloed. Meerdere nuances in het haar kan ook met deze kleur voor een natuurlijk effect!!

  


Dit zijn een aantal haarkleur trends die wij erg trendy vinden en waar we ook zeker mee aan de slag gaan. Voor nog meer inspiratie neem een kijkje op onze instagram pagina (volleberghkappers)!!