Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Heren kapsels 2016

Voordat je een knipafspraak gaat maken wil je natuurlijk wel weten wat op dit moment de trends zijn. En daarom hebben wij een aantal herentrends op een rijtje gezet zodat jullie meer inspiratie krijgen voordat jullie naar ons toe komen. Als je naar ons toe komt neem dan een foto mee met het kapsel wat je leuk vind, en wij adviseren!! Maak nu een knipafspraak via onze app die gemakkelijk is te downloaden via de Apple of Google play !

De trends voor de herenkapsels zijn dit seizoen niet zo heel verschillend als je kijkt naar vorig jaar. We zien dan ook veel de undercuts en de lange bovenlengtes voorbij komen. Dit seizoen mag het haar allemaal wat nonchalanter gedragen worden dus minder strak en meer wax!! Wij merken dan ook dat bij ons in de salon dat veel meer heren voor een wax kiezen. Wij werken met verschillende soorten waxen zodat er voor iedere heer een passende wax is! 


Klassieke herenkapsel


Dit kapsel is tijdloos en zien we dan ook elk jaar weer terug komen. De bovenkant die wat langer is en de zijkanten kort maar toch gedekt. Draag je kapsel niet te netjes dus lekker nonchalant en natuurlijk en zorg ervoor dat jij je comfortabel kan voelen over je kapsel!

 Undercut


De undercut is nog steeds erg populair bij ons in de salon, bij dit kapsel is de bovenkant van het haar duidelijk langer dan de zij en achterkant. De undercut kan je op verschillende manieren stylen. En heren met krullen gooi je haar lekker los!!

 
Lang haar


Nonchalant, rommeling maar toch verzorgt met de juiste haarproducten dat is wat we veel terug gaan zien. Wij adviseren je graag met het kiezen van de juiste lengte en welk haarproduct het beste bij jou en je haar past!

 


Niet alleen je kapsel speelt een belangrijke rol maar ook de styling is erg belangrijk!! Door je kapsel heel de dag in model te houden heb je een goed product nodig wat echt bij jou en je haar past. Wij adviseren graag een passend product!

Voor nog meer kapsel inspiratie neem een kijkje op onze pinterest pagina.

  


Beeld; Pinterest