Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

SachajuanSacha Mitic en Juan Rosalind beginnen samen de Sachajuan salon. Al gauw de it-salon in Stockholm. Door hun werk voor de magazines, fashion shows en celebrity styling, blijven ze steeds betrokken bij de laatste trends. Ze missen een gebruiksvriendelijk product met een hoge kwaliteit. Maar tevens een product dat ook word afgenomen door de consument in de salon! Zo onstaat de SachaJuan lijn. 

Haar hoort mooi te zijn en producten van SachaJuan zijn er om 't leven van je haar makkelijker te maken. De stylingsproducten van SaschaJuan zijn 2 dimensionaal bijvoorbeeld: als we haar zien dat glanst, dan gaat dat veder dan dat het er glanzend uitziet, het is ook van toepassing op hoe het haar voelt en gevormd is.

Wij werken nu al een tijdje met Sachajuan en wij vinden de stylingsproducten helemaal geweldig. Ook hebben wij een aantal hardlopers in de salon. Volume poeder,Straight and shine spray en de hair parfum.


Dus om een lang verhaal kort te maken, kom ook eens kennis maken met deze fantastische producten van SachaJuan in onze salon!