Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Top 3 haarkleur trends

Er zijn tegenwoordig zoveel haarkleur trends en elke keer komt er weer een trend bij maar toch zijn er wel een paar haarkleur trends die er echt uit springen. En die willen wij jullie natuurlijk vertellen zodat jij misschien wel binnenkort met een nieuwe haarkleur rond loopt!

Bij ons in de kapsalon zien wij echt een paar duidelijke trends voorbij komen. De haarkleur trends die het meest er uitspringen bij ons is de beroemde Balayage haarkleur maar ook platina blond en baby highlights zijn erg populair! Natuurlijk is het harstikke leuk om met de trends mee te gaan maar pas wel goed op of de kleur ook echt goed bij jou en je huidskleur past. Maar gelukkig heb je ons daarvoor, want wij helpen jou graag met het vinden van de juiste haarkleur trend. 


Balayage

De Balayage is en blijft ook nog wel een tijdje de trend. De Balayage kan je in verschillende tinten kleuren denk hierbij aan rood,koper,blond zo kan je eindeloos varrieren. Of je nou een brunnete bent of een blondine deze trend kan makkelijk bij allebei!! Bij een intake gesprek adviseren wij welke kleur het beste bij jou past de ene heeft meer een warmte nodig in het gezicht terwijl bij iemand anders juist een coole tint heel mooi is. 

 


Platina blond

Ja blondines opgelet!! Dit is de trend van nu platina blond een coole en toch sexy haarkleur. Helaas is deze haarkleur niet voor iedereen weggelegd deze haarkleur vergt veel onderhoud en verzorging. Als je eenmaal een mooie platina blonde haarkleur hebt is het ook bijhouden denk hierbij aan een zilvershampoo en mousse en regelmatig een toner. Een toner is een lichte haarkleuring wat ervoor zorgt dat je haar fris verzorgt en zijn coole tint behoud. Ben je blond van je zelf dan zal de uitgroei niet zo heel erg zijn, maar ben je iets donkerdere van je zelf dan zou je regelmatig je uitgroei moeten bij werken. Heb je daar nou helemaal geen zin in maar vind je de platina blonde haarkleur helemaal te gek. Ga dan eens voor een balayage haarkleur met platina blonde lengtes!!

 


Baby highlights

Ook de Baby hightlights worden steeds populairder bij ons in de salon. De baby highlights zijn uitgevonden voor iedereen die wil kleuren maar toch hun natuurlijke look wil behouden. De baby highlights geven een beetje de Sun-kissed look. Wij werken meestal met 2 verschillende kleuren voor meer diepte en speling in het haar. Deze kleur is dus perfect voor iedereen die niet om de zoveel weken hun kleur willen bij werken maar er toch fashionable erbij willen lopen!!


                                                     

Dit zijn de 3 populairste haarkleur trends bij ons in de kapsalon natuurlijk heb je nog een tal van andere haarkleuren. Maar deze trends vinden wij leuk om met jullie te delen! Wil jij nou zelf ook een nieuwe haarkleur maak dan een afspraak voor een intake gesprek. In een intake gesprek adviseren wij welke kleur het beste bij jou past en of het ook echt kan met jou haar. En natuurlijk kan Olaplex niet ontbreken in het kleurplan, lees onze Olaplex blog voor meer informatie!