Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Masters of Olaplex

Om een master in Olaplex te worden ga je eerst op cursus om het product en goed te leren kennen en te gebruiken. Wij zijn al een keer eerder op cursus geweest maar nu vonden we het tijd om een stapje veder te gaan!


Olaplex masterclass

Gezellig met ze alle naar de Olaplex masterclass een gezellige leervolle dag, en niet te vergeten de Masterclass werd gegeven door Sam Sawyers! Tijdens deze masterclass hebben we veel nieuwe dingen geleerd en veel bevestiging gekregen. Dat wij een fan zijn van Olaplex wisten jullie natuurlijk allemaal al maar nu zijn we nog meer van Olaplex gaan houden!! 

Bij de Olaplex masterclass hebben we geleerd hoe we olaplex gebruiken in haarkleuren, permanent maar ook een herstelbehandeling. Door veel over het product te leren kan je het ook beter gebruiken! En dan kunnen we er voor zorgen dat we nog meer gezonder en sterker haar kunnen maken!         


Wij merken dat bijna iedereen in de salon olaplex fan is en niet meer zonder willen!! Wil jij nou ook met Olaplex gekleurd worden, of ben jij nou benieuwd naar de herstelbehandeling. Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een kleur intake gesprek.

WIl je weten wat Olaplex precies is en wat het doet met je haar? Lees dan onze andere blogs!