Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Is jou haar al SUMMER PROOF?

De zomer is hier,en jij wil je haar toch wel Summer proof hebben? Denk hierbij aan de verzorging aan jou haar, want zon, zee, chloor is niet echt bepaald heel goed voor je haar en haarkleur!  Met deze 3 stappen ga jij zorgeloos de zomer in!


1: Voor behandeling

Voor dat je op vakantie gaat veel gaat zwemmen of ook al met UV-bestraling in aanmerking komt. Kun je je haar voorbehandelen om er voor te zorgen dat je basis goed is en dat je haar al meer beschermd is. Hier voor raden wij de Olaplex Herstel behandeling aan. Deze behandeling zorgt ervoor dat de gebroken zwavelbruggen in het haar hersteld naar hun oorsprongelijke staat. De Olaplex herstelbehandeling kan op iedere haartype van nooit behandeld haar tot extreem behandeld haar.De behandeling kan 1 keer per week gedaan worden.2:Verzorg je haar!


Nadat je de Olaplex Herstelbehandeling hebt gehad kan je vervolgens de nr 3 voor thuis gebruik daarna iedere week herhalen. Met een goede shampoo, conditioner en een masker hou jij je haar optimaal goed. Wij adviseren hier voor de Argan Care lijn, deze lijn heeft alles voor de perfecte verzorging. Zorg ervoor dat je naar het wassen ook een beschermend product gebruikt zoals een olie! Wij adviseren om altijd je haar goed te verzorgen en niet alleen met de zomerdagen! In een aantal producten zit een UV-bescherming in wij adviseren de Defentspray van Mediceuticals deze spray ontwart en verzorgt!

 

3: Onderhoud je haar/kleur


Het onderhouden vergeten vaak veel vrouwen, terwijl dat super zonde is want je haarkwaliteit loopt achter uit maar ook je haarkleur vervaagd. Je haar onderhouden is eigenlijk een lifestyle en uiteindelijk doe je het automatisch en denk je er minder aan. Goede verzorgings producten is een must, maar je kan je haar ook op andere manieren beschermen denk hierbij aan een leuke hoed of sjaal. Of doe nr 3 in je haar als je naar het strand gaat,haar op een knot en beschermen maar!!

Maar niet alleen je haarkwaliteit wil je beschermen maar ook zeker je haarkleur! Door de zon vervaagd je haarkleur zeker met de trendy haarkleuren zoals grijs, ashblonde, roseblonde en meerdere kleuren. Met deze trendy haarkleuren zie je al snel dat kleur vaal word. Dan kan je natuurlijk bij ons langs komen voor een toner om je haar weer op te frissen! Maar als je op vakantie bent wordt dat weer een stukje lastiger denk je.. Gelukkig hebben wij Match kleur conditioners!!  Match hebben wij in verschillende kleur tinten denk hier bij aan ash, bruin, beige, paars,rood, koper, rose.

De Match kleur conditioner is gemakkelijk in gebruik. 

- Je wast je haar met een shampoo naar keuze.

- Je maakt het haar handdoek droog en je brengt de match aan in het haar.

- Laat de match 3-5 minuten inwerken, voor een intensere kleur mag je hem langer laten inwerken.

- Spoel de match uit en je kleur is weer opgefrist.


Wij willen jou graag helpen met jou haar SUMMER PROOF maken en onderhouden! Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak en wij geven jou graag advies!