Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Color Wow root cover up

Color Wow root cover up is speciaal product om je uitgroei tijdelijk te verbergen. Color Wow is ontwikkeld door Gail Federici en John Frieda. De Color Wow duurde drie jaar om te ontwikkelen, dit geeft al aan dat dit product zorgvuldig is gemaakt. Wij waren al een tijdje opzoek naar een product waarmee je de uitgroei tijdelijk kan verbergen omdat hier veel vraag naar is. Voornamelijk bij vrouwen tussen de kleur behandelingen door haar uitgroei wil bijwerken, omdat er aan de voorkant een paar grijzen haren te voorschijn komen. Met Color Wow kan je de grijze haartjes makkelijk verbergen. Wat wij zo geweldig aan dit product vinden is dat je de uitgroei kan verbergen zonder peroxide te gebruiken!


Uitgroei

De Color Wow is een goede uitvinding als het gaat om een grijze uitgroei. Je hebt Color Wow in 6 verschillende kleuren zo is er voor iedereen een passende kleur. Vraag aan een van onze stylisten(s) welke kleur het beste past bij jou haar. De Color Wow bedekt je uitgroei vlekkeloos zelfs als je een donkere uitgroei hebt en je wilt liever een blonde tint. Ook met highlights is dit product ideaal doordat je met het bijhorend kwastje de highligts aanzet kan je er een weekje langer mee doen! Het is niet zo dat je met de Cover Wow niet meer je uitgroei hoeft te kleuren het is meer dat je er een weekje langer mee kan doen. Of als je bijvoorbeeld een feestje hebt en je hebt geen tijd meer om naar de kapper te gaan.Kenmerken

-Natuurlijk ogende glans

-6 unieke tinten: platina, blond, licht bruin, middel bruin, donker bruin, zwart

-poeder wat je uitgroei verbergt

-De brush- on poeder hecht direct aan je haar, zonder plakkerig of vettig te worden

-waterbestendig

-zitten tot de volgende wasbeurt

-was-vrije, kleurstof- vrije formule is ideaal voor zwangere vrouwen

-elke kleur bevat een verscheidenheid aan pigmenten en reflecterende deeltjes die zich mengen met alle tinten haarkleur

De Color Wow poeder is niet kleverig en word ook zeker niet dof op je haar. Wat ook zo fijn is aan de Color Wow dat hij je haar niet beschadigd en dus je haar ook niet droog maakt. De Color Wow geeft niet af zelfs niet als je door de regen loopt of zweet. Je moet de Color Wow echt met shampoo uit je haar wassen!


Hoe gebruik je de Color Wow root cover up?

De Color Wow root cover up is gemakkelijk in gebruik. De Color Wow zit in een chique doosje genaamd The Root Cover Kit. In de root cover kit zit een unieke duo-tip kwast waarmee je gemakkelijk de poeder kan aan brengen op je uitgroei.

De Color Wow breng je op droog haar aan, je zet met de duo-tip kwast de plekken aan waar nodig is. Gebruik niet te veel in één keer je kan altijd nog meer pakken. In het begin is het toch een beetje testen bij jezelf hoeveel je kan gebruiken. Wij raden aan om de kleine kwast te pakken voor de precisie of voor je wenkbrauwen wat ook hele mooie resultaten oplevert. Heb je iets te veel poeder gebruikt geen nood je kan met de föhn het overtollige poeder wegblazen of eventueel met de grote kwast goed verdelen. Ook raden wij aan als je de poeder op de uitgroei hebt gebruik om het dan 1 minuut te laten rusten.

Let goed op als je naar de kapsalon komt om je uitgroei te kleuren, dat je de Color Wow er uit wast met shampoo anders kan de kleur anders uitvallen!!

Wil je meer weten over de Color Wow Root Cover Up of wil je het product testen? Kom langs bij ons in de salon en wij helpen je graag!