Haar extensions

Op het vlak van extensions bestaan heel wat kwaliteitsverschillen. Wanneer je, zoals Vollebergh Kappers, alleen genoegen neemt met het allerbeste, dan kom je al gauw uit bij Great Lenghts extensions. Great Lenghts gebruikt voor haar haarstrengen Indiaas natuurhaar, dat over dezelfde structuureigenschap beschikt als Europees haar, maar nog nooit eerder chemisch behandeld (bijvoorbeeld gekruld of gekleurd) is.

Great Lenghts extensions, 100 procent natuurlijk haar van de hoogste kwaliteit

Het Indiaas haar wordt in vlechten aangeleverd, zodat de groeirichting altijd duidelijk is en de schubbenlaag niet verwijderd moet worden. Dit komt de kracht, natuurlijke look en glans van de uiteindelijke extensions ten goede. Het haar wordt door deskundige Great Lenghts medewerkers handmatig verder verwerkt in Italië. Een belangrijk aandachtspunt is bijvoorbeeld het osmoseproces, waarbij de kleurpigmenten voorzichtig uit het haar verwijderd worden. In plaats van enkele uren, neemt Great Lenghts hiervoor enkele dagen de tijd, zodat de nieuwe kleuren duurzamer en intenser zijn.

Het resultaat zijn hoogwaardige strengen van gezond natuurhaar, die in adembenemende lengtes en kleuren verkrijgbaar zijn. De verbindingen van de extensions met je eigen haar zijn extreem klein en plat, waardoor je ze nauwelijks voelt of ziet. Van de extensions van Great Lenghts heb je 4 tot 6 maanden plezier.

Great Lenghts extensions bij Vollebergh Kappers Den Bosch

De Great Lenghts extensions zijn van uitzonderlijke kwaliteit, maar ter wille van een kwalitatief hoogstaande haarverlenging of haarvermeerdering is de deskundigheid van de kapper, die deze waardevolle haarstrengen inzet, net zo belangrijk.

Daarom worden Great Lenghts extensions enkel door professioneel geschoolde partnersalons aangebracht. Vollebergh Kappers in Den Bosch is jarenlang professioneel partner van Great Lenghts.

Bij Vollebergh Kappers kun je aan van een professionele plaatsing van de extensions. Vollebergh Kappers gebruikt hiervoor de modernste apparatuur van Great Lenghts en zoekt naar de perfecte afstemming van jouw eigen haar en de extensions. Vollebergh Kappers geeft je tot slot deskundig advies omtrent de verzorging van de extensions, zodat je er optimaal plezier van kunt hebben én houden.

Meer informatie over de mogelijkheden van haarverlenging en haarvermeerdering dankzij de extensions van Great Lenghts?

Neem contact op met Vollebergh Kappers 0736136458