Haarkleuren bij Vollebergh Kappers

Je haarkleuren is vaak een heel proces; wij “Vollebergh Kappers” leggen graag uit hoe wij te werk gaan in de kapsalon.


Haarkleuren bij Vollebergh Kappers

Wij zijn lid van het Spectrum, een groep gespecialiseerde haarkleur specialisten.

Professioneel haarkleuren is één van de moeilijkste dingen in het kappersvak maar ook één van de leukste dingen. De communicatie is het belangrijkste, zodat jij en je kapper het zelfde denken. Daarom vinden wij het altijd prettig als je van te voren al weet wat je in gedachten hebt. Foto’s/afbeeldingen geven ons inzicht in wat je wens is. Hoe meer foto’s hoe beter. Ga jij voor een hele nieuwe kleur, dan plannen we graag meer tijd in vooral bij een Balayage haarkleur of een lichte blonde kleur. Het is lastig in te schatten hoeveel lang een behandeling gaat duren omdat iedere haarkleur anders is. Wij nemen liever de tijd zodat je we de perfecte haarkleur kunnen maken. Je bent vaak een lange tijd in de kapsalon dus hou daar rekening mee!


Kleur intake gesprek


Een intake gesprek is van tevoren dus niet op dezelfde dag dat je gekleurd wordt!

Een intake gesprek vinden wij altijd erg prettig voor dat je komt kleuren. Zodat wij en vooral jij niet voor verassingen komt te staan . Zo weet je precies waar je aan toe bent. Tijdens de intake kunnen wij kijken of dat we jouw doel ook echt kunnen behalen! Tijdens een intake vinden wij het prettig om een aantal dingen van jou te weten. Bijvoorbeeld of je haar eerder gekleurd is en hoelang het geleden is dat je gekleurd bent. En we kijken natuurlijk naar de kwaliteit van je haar wat ook erg belangrijk is. En uiteindelijk naar de hand met foto’s bekijken we wat je doel is. Wij geven hier ook duidelijk advies in zodat je weet waar je aan toe bent. Soms met een Balayage kleur kan het zijn dat je een proces aan gaat van 2 keer kleuren om de perfecte kleur te creëren. Wij geven dit natuurlijk van te voren aan.


Kleur advies

Bij een intake gesprek hoort natuurlijk een haarkleur advies. Wij geven graag advies welke kleur het beste bij jou haar en gezicht past. Hierbij kijken we ook wat de mogelijkheden zijn en wat je wens is. Bij een Balayage haarkleur kan je meerdere kanten op van goud naar een matte tint. Maar ook de aanzet van je haar kan gekleurd worden. Geef goed aan je stylist door welke kleur tinten je mooi vindt, zo kunnen wij een mooie kleur creëren. Met een kleur advies kunnen wij ook goed beslissen welke kleurtechniek gaan gebruiken ook hierin overleggen wij goed. Maar ook geven wij advies hoe je thuis je haarkleur kan behouden met behulp van producten. En natuurlijk welk kleurmerk we gaan gebruiken. Wij kleuren met Schwarzkopfprofessional.

Haarkleuren is natuurlijk heel leuk, iedere keer weer een andere kleur. Maar de kwaliteit van je haar vinden wij ook erg belangrijk. Wij kleuren het liefst met zo laag mogelijk waterstofperoxide om het behoud van je haar goed te houden. Maar sinds kort hebben wij een geweldig producten, Olaplex en Fibreclinix!! Deze producten zijn toegevoegd aan de verf en zorgen ervoor dat de zwavelbruggen in je haar verbonden blijven (bondings). Hierdoor krijgt je haar meer glans, minder pluis en dus gezonder haar. Stap 1 zit in ons kleurproduct, stap 2 brengen wij aan als de verf uitgewassen is en daar krijg je enorm veel glans van en het maakt je haar sterker. Je haar is het zeker waard, voor deze behandeling vragen wij een meer prijs. Meer informatie verstrekken wij op de kleur intake gesprek.

Wij vinden het altijd prettig om goed te communiceren daarom hebben wij ook een intake gesprek zo dat alles duidelijk is. Wij merken ook in de kapsalon dat dames dat ook erg fijn vinden zo weten ze meteen waar ze aan toe zijn. Mocht je een vraag hebben dan kan je altijd vrijblijvend binnenlopen of even bellen voor een intake gesprek.