Haarkleuren bij Vollebergh Kappers

Wij zijn experts in haarkleuren.

Kleuradvies is maatwerk, JIJ bent uniek.

Professioneel haarkleuren vraagt veel kennis en is het één van de leukste dingen om te doen.

Wij zijn lid van Het Spectrum, een wetenschappelijke kring van haarkleurspecialisten.


Wij “Vollebergh Kappers” leggen graag uit hoe wij te werk gaan,


Kleur intake gesprek

Een intake gesprek voeren we voordat je gekleurd wordt, dit is meestal niet op dezelfde dag.

Geef ons die tijd zodat we jouw perfecte haarkleur kunnen maken.

Een intake gesprek vinden wij een must voordat je de eerste keer bij ons komt kleuren. Als je een duidelijke wens hebt, is het fijn als je foto’s (pinterest, facebook, instagram) meeneemt, om ons een idee te geven. Dan kijken we hoe we jouw gewenste haarkleur kunnen behalen. Het is belangrijk om te weten of je haar eerder gekleurd is, hoelang geleden het is dat je gekleurd bent, welke thuisproducten je gebruikt. We kijken natuurlijk naar de kwaliteit van je haar en als het nodig is testen we een plukje. Je krijgt dan een duidelijk advies zodat je weet precies waar je aan toe bent. Soms kan het zijn dat je een proces aan gaat van 2 of meerdere keren kleuren om de perfecte kleur te behalen.

Wij nemen de tijd die nodig is om jouw perfecte haarkleur te maken.


Kleur advies

Kleuradvies is maatwerk, JIJ bent uniek.

Bij een intake gesprek hoort natuurlijk een haarkleur advies. Wij geven jou advies welke haarkleur het beste bij jouw gezicht past. Hierbij kijken we naar je wens en ofdat maakbaar is. Bij bijvoorbeeld een Balayage haarkleur kan je meerdere kanten op van een warme tot een koele kleur, maar ook de aanzet van je haar kan gekleurd worden. Bij een kleur advies kunnen wij beslissen welke kleurtechnieken we gaan gebruiken en krijg je advies hoe je thuis je haarkleur het beste kunt onderhouden.


Je haarkwaliteit vinden wij ook erg belangrijk. Wij kleuren zo haarvriendelijk mogelijk om je haar gezond te houden. Wij werken met de hoogwaardigste haarkleuringen.

Omdat je de beste versie van jezelf wilt zijn.

Olaplex is toegevoegd aan onze lichterkleuringen en ontkleuringen.

Waarom Olaplex?

Het eenvoudige drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Wij gebruiken Olaplex om beschadigd haar te herstellen en om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden. Zie www.olaplex.nl/info


Wij hechten veel waarde duidelijkheid. Een intake gesprek zodat al je vragen beantwoord worden . Wij weten dat onze klanten het erg fijn vinden.

Wil jij ook? Bel ons op 073-6136458

Tot snel