Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

O&M haarkleuring

Er is al jaren gezocht naar een formule die zowel voor u als voor ons als kapper aangenaam is. O&M heeft twee verschillende kleurproducten ontwikkeld de verf Mineral CCT en de Liquid CCT. Deze kleurproducten zijn enkele jaren geleden gemaakt door een kapper die in Australië werkte ,dit heeft hij samen met een chemicus gedaan. Deze kapper zocht naar een andere manier van haarkleuren omdat hijzelf een enorme allergie had ontwikkeld tegen de klassieke werkstoffen O&M die toen in de kleurproducten zat. Door deze nieuwe manier van kleuren heeft hij het kappersvak niet hoeven opgeven, dat wil wel wat zeggen voor ons en voor u een belangrijk gegeven. Het is niet vreemd dat iedereen bewuster is van wat men consumeert, denk hierbij aan de superfoods die nu steeds populairder worden. Dus het is nu mogelijk om uw haar te laten kleuren op een verantwoorde manier. Original & Mineral gebruikt als motto use your head !!


O&M haarkleuring

Original & Mineral heeft enkele verbeteringen toegepast in de haarkleuren. Alle overbodige chemicaliën zijn vervangen voor mineralen bijvoorbeeld.

-Geen ammonia ( dus geen geurtjes)

Geen PDD of recorcinol ( een product waar veel mensen huidirritatie of een allergische reactie op kunnen krijgen) original mineral 2Mineral CCT

Mineral CCT is de haarverf waar wij mee kleuren van O&M. De haarverf dekt op grijs haar. Ook is de verf gemakkelijk van de hoofdhuid te verwijderen. Voor mensen die normaal een irritatie voelen op de hoofdhuid maakt dit product echt het verschil.


Liquid CCT

Liquid CCT is de nieuwste generatie demi-permanente kleur. Ook de liquid is ammonia vrij. Met de Liquid creëren wij hoogglanzende kleuren die na 4/6 weken vervagen. U haar is naar een liquid behandeling soepeler en geeft u haar enorm veel glans. Een voedende kleur met oliën en tasmaans zeewier.


De producten zijn voor en door kappers gemaakt en dus is het ook effectief. We claimen niet dat we nu een eco kleuring hebben maar we zijn echt blij dat we nu een beter haarkleur product hebben. Door deze ontwikkeling hebben wij als kapper veel nieuwe kansen. Onze salon is als we met O&M kleuren een ” clean air salon ” Wij vinden het prettig in die omgeving te werken maar ook onze klanten reageren positief. Dus voor iedereen een prettiger omgeving.