Haarkleuren bij Vollebergh Kappers

Professioneel haarkleuren is één van de moeilijkste dingen in het kappersvak maar ook één van de leukste dingen. Vaak is de communicatie het belangrijkste zodat jij en de kapper het zelfde denken. Daarom vinden wij het altijd prettig als je van te voren al weet wat je ongeveer in gedachten hebt. En vaak kunnen foto’s/afbeeldingen daar veel bij helpen, zo krijgen wij direct een inzicht wat je wens is. Hoe meer foto’s hoe beter wij natuurlijk kunnen zien wat jou doel is. Ga jij voor een hele nieuwe kleur, dan hebben wij meer tijd nodig vooral bij een Balayage haarkleur of een lichte blonde kleur. Het is voor ons altijd lastig in te schatten hoeveel tijd een behandeling gaat duren omdat iedere haarkleur anders is. Wij nemen liever de tijd zodat je we de perfecte haarkleur kunnen maken. Je bent vaak een lange tijd in de kapsalon dus hou daar rekening mee!

Kleur intake gesprek

Een intake gesprek vinden wij altijd erg prettig voor dat je komt kleuren. Zo staan wij niet voor verassingen en jij zelf ook niet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je doel is. Een intake gesprek maak je van tevoren dus niet op dezelfde dag dat je gekleurd wordt! Tijdens de intake hebben we een formulier wat wij invullen zo weten wij wat jouw doel is. En dan kunnen wij kijken of dat we jouw doel ook echt kunnen behalen! Tijdens een intake vinden wij het prettig om een aantal dingen van jou te weten. Bijvoorbeeld of je haar eerder gekleurd is en hoelang het geleden is dat je gekleurd bent. En we kijken natuurlijk naar de kwaliteit van je haar wat ook erg belangrijk is. En uiteindelijk naar de hand met foto’s bekijken we wat je doel is. Wij geven hier ook duidelijk advies in zodat je weet waar je aan toe bent. Soms met een Balayage kleur kan het zijn dat je een proces aan gaat van 2 keer kleuren om de perfecte kleur te creëren. Wij geven dit natuurlijk van te voren aan.

Kleur advies

Bij een intake gesprek hoort natuurlijk een haarkleur advies. Wij geven graag advies welke kleur het beste bij jou haar en gezicht past. Hierbij kijken we ook wat de mogelijkheden zijn en wat je wens is. Bij een Balayage haarkleur kan je meerdere kanten op van goud naar een matte tint. Maar ook de aanzet van je haar kan gekleurd worden. Geef goed aan je stylist door welke kleur tinten je mooi vindt, zo kunnen wij een mooie kleur creëren. Met een kleur advies kunnen wij ook goed beslissen welke kleurtechniek gaan gebruiken ook hierin overleggen wij goed. Maar ook geven wij advies hoe je thuis je haarkleur kan behouden met behulp van producten. En natuurlijk welk kleurmerk we gaan gebruiken. We werken met de prachtige Schwarzkopf kleuren deze verf heeft mooie trendy kleuren. Voor mensen die snel een geïrriteerde hoofdhuid hebben. hebben we Essential van Schwarzkopf, een ammonia vrije verf.

Haarkleuren is natuurlijk heel leuk, iedere keer weer een andere kleur. Maar de kwaliteit van je haar vinden wij ook erg belangrijk. Wij kleuren het liefst met zo laag mogelijk waterstofperoxide om het behoud van je haar goed te houden. Maar sinds 2015 hebben wij een geweldig product, Olaplex!! Dit is een product wat wij toevoegen aan de verf en wat ervoor zorgt dat de zwavelbruggen in je haar sluit. Doordat Olaplex de zwavelbruggen sluit krijg je meer glans, minder pluis, gezonder haar. En nog heel veel voordelen geeft Olaplex waardoor wij meer durven te kleuren, en dat je ook een keer wat lichter kan zonder dat je haar aangetast wordt! Olaplex nummer 1 is een product wat wij toevoegen aan de verf, en die zorgt ervoor dat de zwavelbruggen sluiten. Olaplex nummer 2 brengen wij aan als de verf uitgespoeld is en daar krijg je enorm veel glans van en het maakt je haar sterker. Hou er wel rekening mee dat de nummer 2 een inwerktijd heeft!! Maar dat is het zeker waard, voor de behandeling van Olaplex vragen wij een meer prijs. Meer informatie verstrekken wij op de kleur intake gesprek.

Wij vinden het altijd prettig om goed te communiceren daarom hebben wij ook een intake gesprek zo dat alles duidelijk is. Wij merken ook in de kapsalon dat dames dat ook erg fijn vinden zo weten ze gelijk waar ze aan toe zijn. Mocht je een vraag hebben dan kan je altijd vrijblijvend binnenlopen of even bellen voor een intake gesprek.