Blog

Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer nieuwtjes!!!

Olaplex nr 3

Nadat je een kleurbehandeling met Olaplex hebt gehad wil je natuurlijk de behandeling doorzetten voor het beste resultaat! Daar hebben wij Olaplex nr 3 voor een thuis behandeling product, zodat je de kwaliteit van je haar optimaal behoud! Nr 3 maakt het haar sterker en je haar ziet er een stuk gezonder uit!

De nr 3 gebruik je minimaal 1 keer per week in droog of handdoek droog haar. Het beste resultaat krijg je om het product in droog haar te gebruiken. Olaplex nr 3 moet minimaal 10 minuten inwerken, een langere inwerktijd mag natuurlijk ook. Nadat je nr 3 hebt laten inwerken moet je het haar wassen met shampoo en eventueel conditioner. Nr 3 kan je altijd blijven gebruiken als extra verzorging’s product. Je kan ook afwisselen met eventueel een masker bijvoorbeeld het masker van Original & Mineral Power Base!


Olaplex

Dat wij Olaplex een geweldig product vinden hadden wij al eerder gezegd in ons blog. Wij zijn dan ook zeer tevreden over dit product. Wij hebben door Olaplex veel nieuwe trendy haarkleuren kunnen maken. Dankzij Olaplex blijft de haar kwaliteit tijdens het kleuren geweldig!! Wij werken nu al een tijdje met dit product en dan zien we dat de resultaten verbazingwekkend goed zijn. Wij merken ook dat veel dames ook sneller voor een andere kleur kiezen. Zo hebben wij al een aantal prachtige platina blonde haarkleuren gemaakt waarbij de haar kwaliteit goed is. Ook de Balayage haarkleur blijft populair bij ons in de salon. In de haarverf voegen wij Olaplex toe maar ook in de toners en donkere haarkleuren. Maar ook de Olaplex haar behandeling is een succes bij ons in de salon. Wij hebben een paar dames in de stoel gehad waarbij het haar dof en pluizig was, na de Olaplex behandeling was het haar levendiger, sterker en zichtbaar minder pluis!


Wil jij ook gekleurd worden met Olaplex? Maak een afspraak en geef aan dat je met Olaplex gekleurd wilt worden. Zodat wij de behandeling goed kunnen inplannen, ook omdat de nr 2 meer inwerktijd heeft! Wil je iets nieuws en ga je voor een hele nieuwe kleur, dan kan je het beste als eerste een afspraak maken voor een kleur intake gesprek. Dan kunnen we jouw wens bespreken en wij geven kleuradvies. Je krijgt ook alle uitleg over het product Olaplex!


Volg ons op facebook of instagram voor nog meer Olaplex metamorfoses!!